Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнение относно обява

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мнение относно обява

Здравейте. Решил съм да си закупя кола до края на лятото и започнах от сега да разглеждам.
    Тъй като бюджета ми е доста скромен (около 2,000 - 2,500), предпочитам поне да има донякъде визия колата и затова съм се спрял на Алфа 147.

Намерих доста евтини коли, но нищо не е споменато за тях в допълнителното описание на обявата и реших да потърся мнение тук, тъй като няма към кого другиго да се обърна.

Една от колите, която най-много ми грабна окото е тази -
    http://www.cars.bg/c1647388

Разгледах още няколко на подобна цена и ми изглежда, че собствениците просто се опитват да ги пробутат - нереално ниски цени.

Абсолютно нищо не разбирам от коли, за съжаление.

Благодаря предварително.

Първоначално публикувано от crawlinn Покажи съобщение
    Здравейте. Решил съм да си закупя кола до края на лятото и започнах от сега да разглеждам.
    Тъй като бюджета ми е доста скромен (около 2,000 - 2,500), предпочитам поне да има донякъде визия колата и затова съм се спрял на Алфа 147.

Намерих доста евтини коли, но нищо не е споменато за тях в допълнителното описание на обявата и реших да потърся мнение тук, тъй като няма към кого другиго да се обърна.

Разгледах още няколко на подобна цена и ми изглежда, че собствениците просто се опитват да ги пробутат - нереално ниски цени.

Благодаря предварително.
    От къде си? Не я взимай без някой, който да разбира защото можеш да се вкараш в приключение. Чуеш ли някакво тракане от към картера отиваш на 1000лв. ремонт

Comment

В този ценови клас, който търсиш ти, по добре се откажи от 147. Ще вземеш точно такава, дето някой иска да я пробута. Или вдигни малко бюджета, или се насочи към 145/146 примерно (ако държиш на марката). Хубави 147 започват поне от 3К нагоре.
      Алфа Brera 2.2 JTS 185 к.с. - новото бижу
      Алфа GT 1.9 JTD 16V 150 к.с - бившата красавица
      Алфа 147 1.9 JTD 8V 115 к.с. + чип ~140 коня под капака бивша красавица
      Алфа 145 1.9 JTD 8V 105 к.с - първата любов

Comment

Благодаря предварително.
        Става за резервни част ! Тая кола за 900 € и при това регистрирана...Със сигурност в Италия е била бракувана
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
          Става за резервни част ! Тая кола за 900 € и при това регистрирана...Със сигурност в Италия е била бракувана
          Те повечето, които се продават тук, са такива. Даже на някои стоят и лепенките

Comment

Хаха, бързо ме върнахте на земята.
            Искам да си взема кола за да ходя с нея до университета, а след това живот и здраве ще отида на студентска бригада и най-вероятно ще взема нещо по-стабилно.

Ако не 147, имате ли някакви други предложения? Не държа да е Алфа, щом няма да е 147.

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
              Те повечето, които се продават тук, са такива. Даже на някои стоят и лепенките
              Може да са от тези дето са rottamare .Смисъл тук има промоции даваш твоята за rottamazione и ти дават отстъпка 3-4 хиляди евро да си купиш нова от същата марка.Някой си дава Алфата 147 прави и се rottamazione примерно се оценява 3000 € и с толкова му се прави отстъпка примерно за закупуване на Джулия .А Алфата 147 идва в България но не значи,че е умряла тотално !
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
              sigpic

Comment

Хаха, бързо ме върнахте на земята.
                Искам да си взема кола за да ходя с нея до университета, а след това живот и здраве ще отида на студентска бригада и най-вероятно ще взема нещо по-стабилно.

Ако не 147, имате ли някакви други предложения? Не държа да е Алфа, щом няма да е 147.
                Е...щом така разсъждаваш....няма да си купиш Алфа....липсва ти страстта...взимай някой голф..
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Ако бюджетът ти е 2000,взимай нещо за 1000,че да му се порадваш известно време.
                  Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

В какъв смисъл? С другите 1000 да платя за ремонтите ли?

Comment

Вземи си една 145-146 JTD и ще бъдеш приятно изненадан от евтина поддръжка , добър разход и вървеж. Ама хубаво гледай като даваш пари.
                      Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
                      Peugeout 2.2 HDI 133+++
                      Alfa 159 +++ next

Comment

В какъв смисъл? С другите 1000 да платя за ремонтите ли?
                        Еми все ще искочи нещо,и вместо да кършиш пръсти,веднага ще запушиш дупката.Може пък да извадиш късмет и да си имаш кинти за гориво цяла година
                        Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

Благодаря за отговорите, най-вероятно ще взема нещо по евтино, но ще го постегна.

Comment

Е то по-евтино от 2000-2500 само от автоморга или на преклонна възраст.
                            Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
                            Peugeout 2.2 HDI 133+++
                            Alfa 159 +++ next

Comment

Working...
                            X